programma feestelijke opening


Open Atelier, experimenteren met leerbewerking
Iedere 2e zaterdag van de maand organiseert Lokaal Blauw (de conceptstore van SLEM) een inloop atelier voor zowel volwassenen als kinderen (vanaf 8 jaar) waarin je kan experimenteren met leerbewerking. Tijdens de open ateliers worden de basistechnieken van leerbewerking uitgelegd en kun je vervolgens aan de slag met je eigen ideeën.   
Locatie: werkplaats SLEM,
Tijd: openingszaterdag 10 Juni, 13:00 – 17:00
Kosten: €5,- (voor het maken van 1 accessoire) 

Kinderworkshops
Tijdens de openingszaterdag zijn er diverse workshops voor kinderen. Onder begeleiding kun je bijvoorbeeld halve zolen versieren (op is op), je eigen schoen affiche maken en leermozaïken (kinderen vanaf 4 jaar) 
Locatie: ontvangsthal SLEM
Tijd: openingszaterdag 10 Juni, 13:00 – 17:00
Kosten: gratis

Demonstraties door jonge ontwerpers
Op de openingszaterdag staan verschillende ontwerpers voor je klaar om de oneindige mogelijkheden van leer te laten zien!
- Demonstratie zeefdrukken op leer, van dit bedrukte leer worden luxe agendaomslagen gemaakt, wil je dit zelf een keer uitproberen dan is er de mogelijkheid tot inschrijven voor een workshop voor zaterdag 23 september.
- Demonstratie leerstempelen, wil je dit zelf een keer uitproberen dan is er de mogelijkheid tot inschrijven voor een workshop voor komend najaar.
Locatie: ontvangsthal SLEM
Tijd: openingszaterdag 10 Juni, 13:00 – 17:00
Kosten: gratis

Volwassenen workshops
Op de openingszaterdag hebben we speciale openings prijzen voor de workshops plantenhanger en sloof maken (vanaf 15 jaar).
- Plantenhanger maken ( alleen deze dag voor € 10): maak onder professionele begeleiding een plantenhanger van leer, deze workshop wordt herhaald op zaterdag 22 juli.
- Schort van leer (eenmalig voor een speciale prijs van € 25): maak onder professionele begeleiding een kort leren schort, leuk voor bij de BBQ en een tip voor vaderdag! Je kunt je ook inschrijven voor een herhaling van deze workshop voor zaterdag 26 augustus.
Wil je, je vast inschrijven voor 1 van de workshops, om zeker te zijn van je plek, mail dan naar karin@slem.nl
Locatie: werkplaats SLEM
Tijd: openingszaterdag 10 Juni, 13:00 – 17:00