Voor de engelstaligen/to English speakers
As from now we will start sending our newsletters also in English. When you prefer receiving the newsletter in English instead of Dutch you can chanche your subscription.Graag informeren wij je over onze nieuwste film, Woodland - een poëtisch verslag van het bouwproces van ons meest recente project. De film van ca. 11 minuten is vanaf vandaag te zien via onderstaande link en via de website SLeM.org

Met vriendelijke groet,
Bruno Doedens - SLeM
Woodland – Blåvand Denemarken
In de meest noordelijke punt van de Waddenzee in Denemarken was in september en oktober 2014 het project Woodland van SLeM te zien. Een bijzonder landschap van 130.000 bamboestokjes op het strand waaraan 120 mensen, vooral jongeren, hebben geholpen het te bouwen.
Het tijdelijke landschap Woodland was onderdeel van Wadden Tide 2014 in het kader van het Vadehavs Festival. Hiervoor waren kunstenaars uit 13 landen, die liggen in de directe invloed van het getij, gevraagd. De deelnemende landen waren Denemarken, Canada, Japan, Holland, Bangladesh, Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, USA, Roemenie, Engeland en Zuid Korea.
Woodland van SLeM was teer en kwetsbaar en symboliseerde daarmee de 'dans tussen mens en natuur'. Ook bracht het op een beeldende en speelse wijze natuur en cultuur dicht bij elkaar.

Voor meer informatie over het Vadehavs Festival zie www.vadehavsfestival.dk
 

Wil je geen SLeM-nieuwsbrief meer ontvangen klik dan op afmelden
Met de volgende links kun je je aanmelden en gegevens wijzigen
 
Volg SLeM via twitter
Naar de SLeM-site: www.slem.org