Met de uitvoering van de Lichtlijn voor de Semslinie op de grens van Groningen en Drenthe sluiten wij het jaar af. Wij danken iedereen voor zijn of haar bijdrage aan het succes van de dit jaar gerealiseerde projecten. En we kijken uit naar de op stapel staande nieuwe projecten voor 2016! Wij wensen je fijne feestdagen en een nieuw jaar met veel verbeelding!

Bruno Doedens - SLeM
Lichtlijn Semslinie – Groot succes
Afgelopen zaterdagavond 19 december om 17 uur s’ avonds was het zo ver!! Binnen enkele minuten brandden maar liefst 5.000 speciaal ontwikkelde fakkels om de vijf meter over een lengte van 25 kilometer. Het was hartverwarmend te zien hoe de vele aanwonenden en vrijwilligers de fakkels aanstaken. Langs de lintdorpen Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Bareveld, Stadskanaal en Musselkanaal was daardoor een eenmalig uniek lichtbeeld te zien ter ere aan 250 jaar Stadskanaal en 400 jaar Semslinie (provinciale grens Groningen en Drenthe).
 
Kijk hier naar een korte inpressie van de Lichtlijn:
Vele bewoners reageerden enthousiast. "De Lichtlijn komt de saamhorigheid langs het Kanaal ten goede", zo schreef Mariëtte naar de stichting 250\400. "Wat een geweldig leuk publieksproject was dat! Jullie hebben heel veel mensen blij gemaakt. Er waren dit jaar veel leuke projecten maar dit was er een voor de gewone mensen, een heel breed publiek."
 
 
Het SLeM-boek 2005 - 2015
SLeM heeft dit jaar een prachtig nieuw boek uitgegeven: Landschappen 2005-2015, met alle dertien in de afgelopen tien jaar gerealiseerde projecten. Het boek kun je bestellen met het bestelformulier op de website van SLeM voor € 24,50 exclusief verzendkosten.
Het boek is door te bladeren in ISSUU
 

Wil je geen SLeM-nieuwsbrief meer ontvangen klik dan op afmelden
Met de volgende links kun je je aanmelden en gegevens wijzigen
Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen!
 
Volg SLeM via twitter
Naar de SLeM-site: www.slem.org