De voorbereidingen voor het nieuwe SLeM-project 'Windwerk' voor Oerol zijn in volle gang.
Ook is de nieuwe film over de 'Lichtlijn Semslinie' nu te zien met de onderstaande link.

Bruno Doedens - SLeM
Windwerk
Windwerk is een tot de verbeelding sprekend tijdelijk landschap van ca. 150 bij 400 meter op het strand van Terschelling. Windwerk is de opvolger van Pannenland (Oerol 2013). In het kader van 'dancing with nature' worden duinvormingsprocessen aangejaagd en zichtbaar gemaakt door samenwerking van natuurkrachten en menselijk handelen. Voor Windwerk geldt de werkwijze 'leren door doen' en bouwen we samen aan een rijk en inspirerend landschap. In deze ontwikkeling nemen we de metamorfosetekeningen van M.C. Escher als inspiratie. We werken met natuurlijke materialen en nemen helmgras als belangrijkste bouwmateriaal.
Eerste workshopweekend
Meebouwen aan Windwerk
Als je mee wilt bouwen aan dit bijzondere landschap van helmgras ben je van harte welkom.
Stuur een mail naar: windwerk@slem.org

Per workshop zijn ca. 20-25 plaatsen beschikbaar. Overtocht en verblijfskosten worden voor studenten vergoed. Voor meer informatie over Windwerk: www.slem.org/projecten/windwerk
 
Workshopdata
vr 25, za 26, zo 27 en ma 28 maart
vr 1, za 2, zo 3 april
vr 15, za 16, zo 17 april
vr 22, za 23, zo 24 april
 
Windwerk is een initiatief van Bruno Doedens (SLeM) in nauwe samenwerking met Machiel Spaan (M3H) en Joop Mulder (Oerol/Sense of Place). Er wordt intensief samengewerkt met Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en studenten en onderzoekers van diverse opleidings-instituten waaronder TU Delft, Wageningen Universiteit en Academie van Bouwkunst Amsterdam.
Film Lichtlijn Semslinie
In december 2015 is door de bewoners met 5000 fakkels een lichtlijn van 25 km langs de grens van de provincie Groningen en Drenthe gerealiseerd. Zie hier het boeiende filmverslag.
 

Wil je geen SLeM-nieuwsbrief meer ontvangen klik dan op afmelden
Met de volgende links kun je je aanmelden en gegevens wijzigen
Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen!
 
Volg SLeM via twitter
Naar de SLeM-site: www.slem.org