plantenhanger van leer maken

Tijdens deze workshop ga je zelf een toffe plantenhanger van leer maken! De techniek leersnijden komt het meest aan bod tijdens deze workshop en kun je, je dan ook goed eigen maken. Wil jij ook leren hoe je gemakkelijk een origineel accessoire van leer maakt? Schrijf je dan nu in!

Het materiaal en gebruik van het gereedschap zit bij de prijs inbegrepen. Ervaring met leerbewerking is niet vereist.-------------------------------------------------------

Datum: 22 Juli
Location: SLEM Waalwijk
Aantal plaatsen: maximaal 12 mensen
Prijs: €20 incl. btw
Meld je direct aan: stuur een email naar Karin 

leren schort maken

Tijdens deze workshop ga je onder begeleiding je eigen leren schort maken. Ben jij bbqer en/of thuiskok en wil je goed voor de dag komen? Schrijf je dan nu in voor deze cursus!

Het materiaal en gebruik van het gereedschap zit bij de prijs inbegrepen. Ervaring met leerbewerking is niet vereist. Ben je benieuwd hoe deze schorten eruit zien? In de winkel hebben we er een aantal hangen!


-----------------------------------------------------

Datum: 26 Augustus
Location: SLEM Waalwijk
Aantal plaatsen: maximaal 12 mensen
Prijs: kort €35 incl. btw lang €50 incl. btw
Aanmelden: stuur een email naar Karin

 

zeefdrukken op leer

Tijdens deze workshop krijg je de basistechnieken van zeefdrukken onder de knie. Bij deze techniek maak je een eigen patroon voor je print. Dit patroon ga je vervolgens met zeefdrukken plaatsen op een mooie leren agenda.

Het materiaal en gebruik van het gereedschap zit bij de prijs inbegrepen. Ervaring met leerbewerking of zeefdrukken is niet vereist.


------------------------------------------------
Datum: 23 September
Location: SLEM Waalwijk
Aantal plaatsen: maximaal 12 mensen
Prijs: €49,95 incl. btw
Aanmelden: stuur een email naar Karin